Göteborg | August Barks Gata 30A, Lager

Ort: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Adress: August Barks Gata 30A
Lokaltyp: Lager
Storlek: 1669 m²

Carl Backman
[email protected]

0708-70 21 77

Beskrivning

Möjlighet att hyra lagerlokal om totalt ca 1 669 kvm, med bästa läget i Högsbo. Lokalen består av ca 1 422 kvm lager, med ca 5m takhöjd och 249 kvm kontor.
Lagerytan har två portar, varav den ena är med lastkaj. Direktaccess mellan lagerytan och kontoret. Parkeringsplatser finns precis utanför entrén och busshållplats finns ett stenkast bort. Skyltläge mot 421 och nära ut till Söderleden.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier