Malmö | Höjdrodergatan 23, Lager

Ort: Malmö
Område: Bulltofta
Adress: Höjdrodergatan 23
Lokaltyp: Lager
Storlek: 1420 m²

Christopher Thodenius
[email protected]
0763-03 79 00

Beskrivning

Lager och kontor på attraktiva Bulltofta. Kontoret är på 160 kvm och lagret 1260 kvm. Två markportar och bra parkeringsmöjligheter.

Omgivning

Fastigheten befinner sig på ett bra läge med närheten till både Inre Ringvägen samt Sallerupsvägen som leder in till Malmö centrum. I området finns hög företagsamhet med verkstäder, lättare industrier och handel som närmsta grannar. Fram tills år 1972 fanns Malmö flygplats på Bulltofta, men har nu blivit bostadsområden, handelsplats, industriområde och tidigare flygfältet har blivit park.

Kommunikationer

Bulltofta har ett strategiskt kommunikationsläge med närhet till Inre Ringvägen, Sallerupsvägen, centrala Malmö, resten av Skåne samt busshållplats precis utanför fastigheten med stadsbuss in till Centralstationen. Gott om parkeringsplatser finns på fastigheten.

Service

På Bulltofta finns varierad service och handel. Närmsta större handelsområde finns inom 5 min bort på Toftanäs och Stora Bernstorp med shopping, snabbmat och stora livsmedelsbutiker. Till centrala Malmö kommer man på 10 min med ännu större utbud av service och handel.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier