Göteborg | Marieholmsgatan 52, Lager

Ort: Göteborg
Område: Marieholm
Adress: Marieholmsgatan 52
Lokaltyp: Lager
Storlek: 956 m²

Christer Backman
[email protected]

0709242301

Beskrivning

Här finner du en trevlig och stor kombilokal med entré, portar, parkering och riktigt bra skyltläge mot E45. Möjligheten till att påverka planlösningen finns också. Lagerytan i markplan uppgår till 573 kvm och övre plan uppgår till ca 383 kvm.

Lokalen har portar med ytor som kan fungera som lager, utställning, butik eller showroom i markplan. Större delen (ca 2/3) av markplan har takhöjder med ca 6 meter till underkantbalk. Här finns också flera WC och dusch.

En representativ entré och trappa tar dig upp på övervåningen där det finns en blandning med öppet kontorslandskap samt enskilda kontorsrum. Kontorsytorna är välförsedda med fönster, vilket ger fint ljusinsläpp.

Omgivning

Marieholm ligger i de östra delarna av Göteborg och är ett populärt område med mycket industri och handel och det finns god access till både E45 och E20. Det finns mycket lunchrestauranger, småverkstäder, moderna kontor och övriga grossister i närheten.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bil via de stora lederna samt öppnandet av Marieholmstunneln som sparar dig mycket tid. Finns goda parkeringsmöjligheter och tar inte mer än 10 minuter in till Centralen. Även möjligt att ta sig hit via kollektivtrafik.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier