Malmö | Oljevägen 6, Lager

Ort: Malmö
Område: Hamnen
Adress: Oljevägen 6
Lokaltyp: Lager
Storlek: 360 m²

Richard Wihlborg
[email protected]
0763-037900

Beskrivning

Verkstadslokal med potential på Oljevägen 6 i Oljehamnen. Lokalen har en yta om 360 kvm varav 180 kvm är kontor en trappa upp och 180 kvm är verkstadsytor. Verkstadsytorna har god tillgänglighet via portar och lastkaj. Ej aktuell för bilverkstad.

Omgivning

Fastighet är belägen i området Oljehamnen i Malmö, där omgivningen utgörs av oljerelaterade verksamheter, lättare industri- och lagerverksamheter, samt kontor. I Oljehamnen, liksom i Norra Hamnen, finns idag ett tjugotal företag verksamma inom framför allt logistik och lättare tillverkning. Hamnen har en strategisk position i Öresundsregionen. Från hamnen har man nära till omfattande nät av motorväg och järnväg. Västkustvägen med nya trafikplatsen Spillepengen gör att anslutningen till E6/E22 är mycket snabb.

Allmänt

Verkstad och kontorslokal belägen på Oljevägen 12 i Oljehamnen. Lokalen har en yta om 360 kvm. Området Oljehamnen är helt inhägnat och samtliga in- och uthamnsportar bevakas av vakt dygnet runt. Detta innebär att säkerheten inom området och fastigheten är mycket hög.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier