Burlöv | Santessons väg 1, Lager

Ort: Burlöv
Område: Arlöv
Adress: Santessons väg 1
Lokaltyp: Lager
Storlek: 900 m²

Christopher Thodenius
[email protected]
0760 - 09 05 91

Beskrivning

Lager om ca 708 kvm och 192 kvm kontor med en takhöjd på ca 7 meter under balk på en större del av ytan. 2 st markportar för smidig infart/utfart. Bra läge på Stora Bernstorp. Kontoret färdigställs i samråd med fastighetsägaren. Inga bilrelaterade verksamheter och lokalen är inte delbar!

Omgivning

Fastigheten ligger på Stora Bernstorp med handelsområde och lager/lättare industrier. I närheten finns även handelsplatsen Toftanäs. Strategiskt kommunikationsläge nära centrala Malmö, väg 11, E22:an och Inre Ringvägen för enkel kommunikation och transport.

Kommunikationer

Optimalt läge med närhet till större vägar in till centrala Malmö samt söder och norrut i Skåne. Lokalen ligger på paralellgata till Vassvägen som leder till Stora Bernstorp, Bulltofta och Toftanäs. Ett stenkast från lokalen ligger busshållplats som trafikeras av linje 4.

Service

Stort serviceutbud finns på Stora Bernstorp en kort promenad bort, här finns allt från livsmedel, till shopping och lunchrestauranger. En kort biltur bort finns Toftanäs med större handelsutbud, livsmedel, nöje och service. Med andra ord finns det mesta som behövs inom nära räckhåll från fastigheten.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier